Werving & Selectie

Wanneer je als organisatie niet beschikt over een personeelsafdeling of recruiter, dan kunnen wij van harte aanbevelen deze werkzaamheden uit te besteden. Recruitment is namelijk een vak, ons vak! Wij kunnen een werving & selectietraject efficiënt voor je uitvoeren, zodat het de aandacht krijgt die het verdient. Dit doen we op geheel eigen wijze en zo persoonlijk mogelijk, ook zodat het een bijdrage zal leveren aan je werkgeversmerk. Bij ons betaal je bovendien geen werving & selectiefee op basis van het salarisniveau van een kandidaat. Je betaalt bij HUB! een vast en fair tarief, die gebaseerd is op onze gemiddelde besteding. Zo weet je -ongeacht je selectie- altijd waar je aan toe bent.

Wij ontzorgen
Het uitbesteden van het werven en selecteren van een nieuwe medewerker brengt rust binnen je organisatie. Het bespaart je bovendien erg veel tijd en geld. Ongemerkt is het vinden van een nieuwe medewerker namelijk een hele klus en kost het jou en alle betrokken veel uren. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat organisaties voor deze “bijkomstigheid” omgerekend circa 40 tot maar liefst 60 uur kwijt zijn. Het schrijven van vacatureteksten, het uitzetten van de werving, de correspondentie naar kandidaten, het doornemen van van cv’s, het maken van een selectie, sollicitatiegesprekken inplannen, faciliteren en voeren neemt gewoonweg veel tijd in beslag. Kies je voor het uitbesteden van werving & selectie door HUB!, dan nemen wij al deze taken van je over zodat jij je met jouw business kunt bezighouden.

Méér dan werven
Wanneer we je personeelsvraagstuk hebben doorgenomen, kunnen wij voor je aan de slag. We schrijven een doeltreffende vacaturetekst, werven, corresponderen, analyseren cv’s en voeren (eventueel samen) de sollicitatiegesprekken. Het afnemen van assessments behoren tot de aanvullende mogelijkheden, evenals het verzorgen van een arbeidsovereenkomst bij indiensttreding en overige HR-gerelateerde vraagstukken (zie ook onze dienst ‘HR Ondersteuning’). Wij zijn er niet alleen voor je bij instroom, maar eventueel ook bij doorstroom of uitstroom.

Met plezier!
Door het uitbesteden van werving & selectie geef je het in handen van specialisten die het met alle plezier voor en namens je organisatie uitvoeren, dat beloven we. Wil je graag meer weten over onze werkzaamheden of werving & selectie van je organisatie aan ons uitbesteden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Voor als je wenst dat wij contact met je opnemen: