Voor één van onze Business Units op het gebied van Gebouw & Omgeving, DION Vastgoed Support, zoeken we versterking! Een specialist met veel kennis van bouwkundige software en een groot hart voor vastgoed en techniek. Een uitdagende en afwisselende functie bij een (al zeggen we het zelf) professionele kennisorganisatie met een veelzijdig aanbod.

Als Tekeningbeheerder / Tekenaar houd jij je bezig met het beheren van de tekeningpakketten van onze klanten. Door jouw inzet is de meest recente versie van de tekeningen makkelijk vindbaar, worden wijzigingen doorgevoerd die voldoen aan de vastgelegde criteria en draag je projectmatig bij aan het up-to-date maken van o.a. bouwkundige-, installatietechnische- en veiligheidstechnische tekeningen. Deze opnames doe je uiteraard op locatie. Ook draag je graag bij aan de ontwikkeling naar BIM in beheer. Je krijgt er energie van om de huidige tekenkamer mee te helpen ontwikkelen naar een toekomstbestendige afdeling binnen DION Vastgoed Support. Met jouw creativiteit denk je graag denk actief mee bij het vertalen en ontwikkelen van uiteenlopende opdrachten binnen diverse branches. De werkzaamheden voer je uit op een vestiging naar keuze: Hardenberg of Zwolle en wanneer nodig ook op locatie bij je opdrachtgever. Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid om thuis te werken. Alles samen maakt dit een uitdagende, zelfstandige functie met een prettige afwisseling!

Dit vinden wij belangrijk:
Als Tekeningbeheerder/ Tekenaar heb je in ieder geval de nodige vlieguren gemaakt in BIM voor het uitwerken en beheren van 3D tekeningen. Ook 2D tekeningen (AutoCad) zijn je niet onbekend. Je werkt en communiceert op minimaal MBO+ / HBO niveau en hebt al werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een complexere projectomgeving. Verder ben je klantgericht, nauwkeurig, sterk in detailleren, lever je een positieve bijdrage en kijk je om naar je collega’s: want samen komen we verder (onze visie). Voor deze werkzaamheden hebben wij 32 tot 40 uur per week beschikbaar. We vernemen hierin graag je voorkeur. Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, uren) niet aansluiten bij je
wensen of mogelijkheden, maar ben je ervan overtuigd dat je wél een goede kandidaat bent? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en jouw aandachtspunten kenbaar te maken!

Arbeidsvoorwaarden DION

■ Een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen o.b.v. een 40-urige werkweek ■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen je werk- en privéleven ■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen) ■ Bijdrage van ons aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later ■ Gratis parkeren voor de deur (locatie Hardenberg) + het openbaar vervoer op loopafstand!

Geïnteresseerd?

Vul het sollicitatieformulier hieronder in of stuur je CV + een korte reden waarom mijn collega’s en ik je beslist willen ontmoeten vóór dinsdag 1 september a.s. naar mij, Lucienne Prenger (Recruiter DION Groep). Mijn e-mailadres is: lucienne.prenger@dion.nl.

We horen graag van je!

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, uren) niet aansluiten bij je wensen of mogelijkheden, maar ben je ervan overtuigd dat je wél een goede kandidaat bent? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en jouw aandachtspunten kenbaar te maken!

Over je werkomgeving

Het team van DION Vastgoed Support ontzorgt organisaties in adviestrajecten op het gebied van vastgoed, huisvesting en duurzaamheid. Met ons team van specialisten bieden we integrale oplossingen voor álles wat er bij vastgoed komt kijken, of het nu gaat om strategisch beleid of operationeel beheer. DION Vastgoed Support is 1 van de Business Units van DION Groep. Binnen DION Groep kom je ook je collega’s tegen die zich o.a. bezighouden met het beheer en onderhoud op het gebied van infrastructuren, gebouwbeheersystemen en energiemonitoring. Kortom, je komt terecht in een multidisciplinair bedrijf met gedreven en gezellige collega’s. Specialisten die met veel enthousiasme en inzet onze klanten op het gebied van Gebouw & Omgeving ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en haar mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze. Meer weten over DION Groep? Neem eens een kijkje op onze website!

Sollicitatieformulier