MONTEUR GRONDVERZETMACHINES

Graafmachines, dumpers en walsen; door héél de Benelux kom je de door ons geleverde machines tegen. Wij zoeken iemand die met plezier aan deze, vaak grote, machines werkt. Iemand die het best functioneert in een klein team van 15 monteurs. Een plek waar je er samen voor zorgt dat het bedrijf een succes is en blijft! Zowel startende als ervaren monteurs -uit elke branche- zijn welkom, zolang je maar affiniteit hebt met techniek. Wij kijken graag naar jouw kwaliteiten en voorkeur, want elke opdracht vraagt in onze ogen weer om een andere specialist. Bij ons ben je als monteur een èchte allrounder, van secuur poetsen tot secuur reviseren – een tevreden klant, dát is wat telt!

ALLROUND FUNCTIE ► KLANT SPECIFIEK WERKEN ► DIVERSE MERKEN ►
UITEENLOPENDE PROJECTEN ► MODERNE APPARATUUR ► KWALITEIT TELT!

Wat er zoal op je nieuwe werkplek gebeurd?

► Onderhoud, reparatie, revisie en service aan machines. ► Revisie van motoren, transmissies, assen, etc. ► Spuitafdeling (inclusief zandstralen en wassen) ► Inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte machines & onderdelen. Wat er nog meer gebeurd? Dát laten ze je graag zien als je op gesprek langs komt. Dit geeft namelijk een veel completer beeld.

Jij bent / beschikt over....

► MBO werk- en denkniveau ► En daarmee een MBO diploma richting techniek (monteur, wtb, etc..) ► Kwaliteits- en klantgericht, flexibel ► Goede vaardigheid in Nederlands ► Enthousiasme en de zogenoemde “aanpakkersmentaliteit” ► Welwillende opstelling om aan je productkennis te werken (met de mogelijkheid om productspecialist te worden!)

Geïnteresseerd?

Dus ben je op zoek naar een nieuwe, uitdagende baan? 1 waarbij je dagelijks mag werken in een moderne werkplek? Met onder andere moderne diagnoseapparatuur en een enorme cilinderbank? Laat het ons dan weten dat we je nieuwsgierig hebben gemaakt door je cv achter te laten. Een korte motivatie is welkom, maar niet noodzakelijk. Stuur je cv vóór woensdag 26 augustus naar sollicitaties@hubhardenberg.nl t.a.v. Lucienne Prenger of reageer hieronder middels het sollicitatieformulier!

Over je werkomgeving

Het betreft een fulltime functie met werkdagen van +/- half 8 tot half 5. Je komt te werken voor een gezonde organisatie. Van der Spek Groep heeft het Prima Equipment uit Hardenberg overgenomen en hiermee haar bestaande dienstverlening uitgebreid. De naam Prima Equipment, de vestiging in Hardenberg, blijft behouden en naast Hardenberg heeft Van der Spek een vestiging in Vianen. Meer weten over het moederbedrijf van Prima Equipment? Check www.vanderspek.nl of bekijk hieronder de website van Prima Equipment!

Sollicitatieformulier