Beste klant/relatie,

Het coronavirus stelt zowel ons, als onze opdrachtgevers en medewerkers bloot aan nieuwe uitdagingen. Als DION Groep / HUB! hebben we de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat iedereen blijvend gebruik kan maken van onze dienstverlening. Om dit te kunnen blijven garanderen, hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen en bieden wij onze dienstverlening zoveel mogelijk ‘op afstand’ aan.

De gezondheid en veiligheid van elk mens staan hierbij voorop, daarom volgen wij nauw de meest recente richtlijnen van het RIVM. Zo beperken wij per direct fysieke afspraken, schudden geen handen, stellen desinfectiemiddel beschikbaar en we zullen tevens allen waken voor het behouden van een gepaste afstand (we werken daarom zoveel mogelijk vanuit huis). Maatregelen om een verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk tegen te gaan. Jouw en onze gezondheid blijft het belangrijkste!

We vinden het belangrijk dat de maatschappij voor zoveel mogelijk mensen continueert. Als zakelijk dienstverlener voor vele, diverse organisaties zullen wij ook nu die extra stap blijven zetten voor al onze klanten/relaties en uiteraard gewoon telefonisch, per video en per e-mail bereikbaar blijven en waar mogelijk middels een fysieke afspraak (op afstand!).

We hebben er vertrouwen in dat we deze tijd -samen- goed doorkomen. Al onze collega’s wensen jou voor de komende periode veel succes, wijsheid en gezondheid toe. Zorg goed voor jezelf en een ander: voorkom verspreiding!

Warme groet uit Hardenberg,
Directie en collega’s HUB! / DION Groep