HR Ondersteuning

Werknemers die elke dag het beste van zichzelf geven en bijdragen aan het succes van een organisatie zijn niet vanzelfsprekend. Het vergt continu werken aan alle factoren die ervoor zorgen dat iemand zich aan een organisatie wil verbinden en zich verbonden blijft voelen. HUB! biedt diverse oplossingen voor het behouden van een optimale HR-cyclus. Natuurlijk op de weg er naar toe (vraag, aanbod en instroom), maar ook bij doorstroom en uitstroom! Onze specialisten zijn er voor jou, voor werkgever én werknemer.

Wij bieden je focus op je business
De arbeidsmarkt is altijd in beweging, de wetgeving verandert continue (denk bijvoorbeeld aan de WAB) en werknemers willen op elk moment inzicht in hun netjes bijgewerkte (digitale) dossier. Ondertussen heb je ook je eigen organisatie te runnen en wil je je liever bezighouden met je eigen business. Logisch, want dat levert ten slotte omzet op. Daarom geloven wij in het uitbesteden van personeelszaken en bieden daar een flexibele en efficiënte oplossing voor: HR Ondersteuning vanuit DION Groep, waar HUB! onderdeel van is. 

Alle nodige HR diensten & oplossingen onder 1 dak
HUB! fungeert als knooppunt waar diensten & oplossingen voor jouw HR-vraagstukken samenkomen. Met een multidisciplinair team werken we samen voor werkgevers én werknemers. Voor advies, voor uitvoering van 1 of meerdere opdrachten óf voor structurele ondersteuning ‘in huis’ of op afstand. Puur op de momenten dat je het nodig hebt, want dat is efficiënter, goedkoper en kan bovendien op geheel flexibele basis! Aan welke diensten je daarbij mag denken? Aan het volgende:

RECRUITMENT

■ Arbeidsmarktcommunicatie
■ Werving & Selectie
■ Uitzenden
■ Detacheren
■ Capaciteitentesten
■ Persoonlijkheidstesten

CONSULTANCY

■ Functieprofielen
■ Wet & regelgeving
■ Personeelsplanning
■ Duurzame inzetbaarheid
■ Arbeidsdeskundigonderzoek
■ Outplacement

DEVELOPMENT

■ Cursussen [bijv. BHV]
■ Jobcoaching
■ Loonbaanonderzoek
■ Re-integratie
■ Talentmanagement
■ Leiderschapstraining

MANAGEMENT [ADMIN]

■ Salarisadministratie
■ Personeelsadministratie
■ Arbeidsvoorwaarden
■ Tijdregistratie & planning
■ Employee Self Service
■ Cao toepassingen

HR Ondersteuning nodig? Bel of mail ons!